Τρόποι αποστολής

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Δίπλα από κάθε προϊόν που εκθέτεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει σχετική ένδειξη με τη πληροφορία για τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε υλικού. Τα status διαθεσιμότητας των υλικών διαμορφώνονται ως εξής:

 

1 Πράσινο.  Μεγάλη διαθεσιμότητα

2 Κίτρινο. Μέτρια διαθεσιμότητα

3 Κόκκινο. Περιορισμένη διαθεσιμότητα

4 Άδειο. Μη διαθέσιμο / Αναμένεται

 

Αποστολές Παραγγελιών / Χρέωση Μεταφορικών

 

Η GRANDE SECURITY A.E . σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους αποστολής των υλικών για την ολοκλήρωση των αγορών σας:

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Παράδοση με ACS Courier (υποστηρίζεται αντικαταβολή) ή Courier της επιλογής σας

Παράδοση με μεταφορική εταιρία

Παράδοση με δικά μας μέσα (Εντός Αττικής). Ισχύουν συγκεκριμένες προυποθέσεις.

 

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας θα πρέπει να διευκρινήσετε τον τρόπο αποστολής των υλικών που επιθυμείτε καθώς και την τοποθεσία παράδοσης των υλικών σας.

Το κάθε status διαθεσιμότητας είναι ενδεικτικό. Η παράδοση εξαρτάται άμεσα από την ώρα και την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας καθώς και τη τρέχουσα διαθεσιμότητα των υλικών. Οι ημέρες και ώρες παράδοσης των υλικών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. και μπορεί να διαφέρει σύμφωνα με την τοποθεσία παράδοσης των υλικών. Για παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί μέχρι τις 11:00 και το status των υλικών είναι άμεσα διαθέσιμα, ο τόπος παράδοσης είναι Αττική, τότε η παράδοση συνήθως πραγματοποιείται εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της καταχώρισης της παραγγελίας. Για παραγγελίες που καταχωρούνται ημέρες αργιών ή μέσα στο Σαββατοκύριακο η επεξεργασία τους θα πραγματοποιείται την πρώτη επόμενη εργάσιμη μέρα.

Για υλικά τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, εκπρόσωπος μας θα έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης των υλικών.

Τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης των παραγγελιών πέρα από τα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να προκύψουν είτε από μη έγκαιρη παράδοση των υλικών που οφείλονται σε προμηθευτές είτε εγχώριους είτε από το εξωτερικό, σε ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπου η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αν διαπιστωθεί καθυστέρηση μη προβλεπόμενη για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας η GRANDE SECURITY A.E. θα επικοινωνήσει με το πελάτη για να τον ενημερώσει για το νέο χρόνο παράδοσης των υλικών είτε να προτείνει εναλλακτικούς παρόμοιους κωδικούς υλικών για την πιο άμεση εξυπηρέτηση της παραγγελίας.

Εφόσον έχετε επιλέξει τρόπο αποστολής ACS Courier σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείται ζωντανά την εξέλιξη και την διαδρομή της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω του tracking συστήματος και τον αριθμό αποστολής της παραγγελία σας.

Top